Svenskt Byggindex

Marknadsplatsen för dig som söker nya projekt

Vad gör vi egentligen ?


Vi kontaktar fastighetsägare och byggherrar varje dag och samlar in 100-tals projekt varje vecka som är på gång att starta upp. På så sätt får vi fram ett Byggindex som visar vad som planeras att byggas och var det ska byggas eller anläggas.

Byggindex för bygg och anläggning

Vi delar sen den här informationen med våra medlemmar som sen kontaktar byggherren/byggaren/entreprenören och lämnar en offert. Vi tar fram så mycket information som går och uppdaterar sen med nya uppgifter i takt med att projektet utvecklas. 

Vi är en marknadsplats

Vi erbjuder en möjlighet inom byggindustrin och anläggning att på ett smidigt sätt förmedla information om nya projekt mellan Byggherren och underentreprenören. Vi bidrar till att du enkelt hittar lämpliga projekt och kan knyta nya kundrelationer.

Vi skickar nya projekt direkt till dig

Varje vecka får du sen automatiskt de nya och färska projekt som ska starta i det område du abonnerar på. Ofta med någon form av kontaktuppgifter.

Välj ett geografiskt område


Du väljer det/de län du verkar i eller vill få nya projekt ifrån och sen är det bara att köra igång

Egen sida med nya projekt

Du får också en egen lösenordsskyddad sida med alla projekt som passar dig och din profil som du har valt. Så att du har full koll på alla de nya projekt som kommer in varje vecka.

Support

Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få ut så mycket som möjligt av tjänsten och vår support finns alltid till hands för dina frågeställningar så att du får ut maximalt av ditt medlemskap.

Offert

Fyll i nedan och välj den profilbild som bäst motsvarar dina behov så kan du snabbt sen vara igång med nya friska projekt som kommer direkt som mejl till din inkorg. Priset för ett medlemskap beror på vilket / vilka Län du väljer att få projekt från och i vilken omfattning.

Välkommen !

Kontakta oss här för en offert på medlemskap

Vi vet vem som bygger och talar om det för våra medlemmar